На Львівщині розшукують 11-річну дівчинку

На Львівщині розшукують 11-річну дівчинку

На Львівщині четвертий день розшукують безвісти зниклу Соломію Веклич. Дівчинка не розмовляє, вона зникла 20 липня у Раві-Руській.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Про зникнення дитини у суботу, 20 липня, у поліцію повідомила її мати. За її словами, о 15:00 дочка вийшла з дому та досі не повернулась.

Прикмети дівчинки: худорлява тілобудова, не розмовляє, але чує. Була одягнена у сіру майку та шорти в смужку.

До розшуку зниклої дівчинки залучено понад 500 осіб

Наразі пошукова операція триває. Поліцейські спільно з рятувальниками, прикордонниками, волонтерами прочісують ліс та всі прилеглі території, опитують людей. Також працюють водолази. До розшуку зниклої дівчинки залучено понад 500 осіб, зокрема спеціалісти з сучасними квадрокоптерами та кінологи зі службовими собаками.

Усіх, хто володіє інформацією, яка може допомогти встановити місце перебування розшукуваної, телефонуйте на оперативну лінію 102 чи на безкоштовну гарячу лінію 0 800 310 911, або звертайтесь у найближчий відділ поліції.

Нагадаємо, У Сумах посилять нагляд за модульними укриттями

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото) На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)
Сьогодні, 7 травня на трасі Львів – Луцьк у селі Вислобоки знайшли 3-річного хлопчика, який зник під час садіння картоплі. Про виявлення дитини до поліції повідомили люди, які побачили самотню дитину біля дороги.
У Львові викрали 9-місячну дитину (фото) У Львові викрали 9-місячну дитину (фото)
Співробітники поліції Львівщини розшукують зловмисника, причетного до викрадення 9-місячної дитини.
Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео) Жорстоке побиття 7-річного хлопчика у Львові (відео)
Вітчим жорстоко побив свого пасинка. У дитини діагностували перелом склепіння та основи черепа, щелепи, а також множинні гематоми.
Loading...
Load next