«LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами

«LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами
Тепер можна комунікувати не лише через відділи продажу, а й через брокерів. Компанія розширює горизонти на ринку нерухомості та запускає програму співпраці «Lev Realty».

Таке партнерство гарантує чіткі умови співпраці виключно за договором, постійний зв’язок із персональним менеджером та інсайтівські новинки.

З «Lev Realty» ви будете першими дізнаватися про наші нові проєкти, отримувати юридичний супровід, а також гарантовану винагороду за виконану роботу, - розповіла менеджер по роботі з рієлторами компанії «LEV Development» Уляна Мисько.

Олег Котик співпрацює з «LEV Development» вже 3 рік поспіль. Каже: партнерами задоволений, бо самі об’єкти компанія здає в експлуатацію вчасно.

У моєму баченні дуже важливо, щоб забудовник проводив комунікацію з агентами з нерухомості. Тоді є велика ймовірність, що будуть продажі, - додає фахівець.

Якщо ви рієлтор та вас зацікавила співпраця, за посиланням можна знайти всю необхідну інформацію та залишити заявку.

 

Читайте також
До 13% знижки на усі квартири компанії LEV Development До 13% знижки на усі квартири компанії LEV Development
Спеціальна пропозиція від компанії LEV Development. У вас є можливість вигідно придбати квартиру або паркінг за привабливою знижкою, розмір якої залежить тільки від вас
Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео) Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.
Loading...
Load next