Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)

Відкриття нового відділу продаж: у Сокільниках збудують сучасний житловий комплекс (відео)
Компанія "LEV Development" відкрила у Сокільниках відділ продажу квартир у новому ЖК FEEL HOUSE.

Компанія "LEV Development" відкрила новий відділ продажу. Бічна вулиці Стрийської у Сокільниках біля нового житлового комплексу FEEL HOUSE. Зокрема цей об’єкт розробляється відомими в Україні архітекторами з проектної майстерні Бєляєвих.

Це буде проект низько поверхової забудови з підземними паркінгами, з територією для жильців, яка буде захищена від якихось сторонніх очей. Буде максимальна приватність. Я думаю, що це буде найкращий проект в даному районі міста, - розповів співзасновник компанії "LEV Development" Олександр Островський.

FEEL HOUSE – це особливий житловий комплекс бізнес-класу, який буде виконаний у скандинавському стилі з ексклюзивними дизайнерськими холами. За планом тут будуть 1,2 та 3 кімнатні квартири площею від 27 м2 до 78 м2.

Розташований на бічній вулиці Стрийської, в локації з унікальною екосистемою та двома озерами для відпочинку, щоб майбутні мешканці могли займатися активним дозвіллям на свіжому повітрі.

Особливістю даного житлового комплексу є саме розташування. Оскільки це розташування поруч із природою. Це два озера  до яких пішки можемо дійти за 2 хвилини, де можна проводити вільний час, - повідомила керівниця відділу продажу компанії "LEV Development" Іванна Іванків.

Здати в експлуатацію житловий комплекс FEEL HOUSE планують вже в кінці наступного року. Зараз стартує попереднє бронювання майбутніх квартир.

Детальніше ознайомитися із майбутнім проектом можна на сайті компанії "LEV Development"

 

Читайте також
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео) У Львові розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE (відео)
Представники компанії LEV Development урочисто заклали наріжний камінь та розпочали роботи зі зведення нового житлового комплексу FEEL HOUSE.
Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY Ефектність та одночасна витонченість у вашій домівці: особливість представницьких поверхів у столичному ЖК LIFE STORY
Ексклюзивний, сучасний та витончений житловий комплекс від компанії LEV Development поблизу парку Феофанія у Києві - це окреме місце в якому хочеться не лише жити, а й натхненно творити.
Loading...
Load next