Львівський "McDonald's", "Епіцентр" та "EVA" попри карантин продовжують працювати

Львівський "McDonald's", "Епіцентр" та "EVA" попри карантин продовжують працювати
Львівська міська рада дозволила працювати трьом закладам, які спершу закрила через порушення карантинних норм.

"Епіцентр" на Богдана Хмельницького, "McDonald's" на проспекті Шевченка та "EVA" на Чорновола знову працюють та приймають покупців й відвідувачів. Про це сьогодні повідомили у ефірі радіостанції "Люкс FM".

" Львівська комісія надзвичайних ситуацій провела у п’ятницю позачергове засідання. Їм дозволили працювати. Підприємці звернулися до мерії, бо нібито виправили ситуацію і вже дотримуються карантину. Власники обіцяють, що суворо будуть виконувати обмеження. Проте, якщо побачите, що заклади порушують - викликайте поліцію, номер 102 ", - розповіли у повідомленні.

Нагадаємо, що ці три заклади ЛМР закрила через недотримання умов жорсткого карантину. Однак, гіпермаркет "Епіцентр" навіть попри заборону Львівської мерії продовжував працювати  й покупці могли безперешкодно купувати потрібні їм товари. Проте, одна із львів'янок викликала патрульних до магазину після того, як здійснила там покупку. Правоохоронці виписали протокол за порушення умов жорсткого карантину і викликали на місце слідчих, які займались цією справою надалі.

Читайте також
Львівський "Епіцентр" свідомо порушує умови карантину та продовжує працювати
Не зважаючи на те, що роботу гіпермаркету заборонили, "Епіцентр" й досі працює, а покупці можуть безперешкодно зайти всередину магазину.
Скандал довкола продажу бронежилетів (відео) Скандал довкола продажу бронежилетів (відео)
Недобросовісні чиновники намагалися продати більш ніж 1000 бронежилетів на суму понад 12 млн грн.
Яка епідситуація у Львові та які нові заборони можуть невдовзі запровадити? (відео) Яка епідситуація у Львові та які нові заборони можуть невдовзі запровадити? (відео)
У Львові учні старших класів уже навчаються дистанційно, та найближчим часом можуть закритися ще й дитсадки та початкова школа. Адже з кожним днем зростає кількість хворих на ковід дітей.
Loading...
Load next