На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір

На Львівщині вчителька погрожувала учню відрізати пальця та змушувала їсти папір
Вчителька інформатики, яка працює в одній зі шкіл села Солонка, погрожувала відрізати учневі палець, розмахувала перед ним ножем і змушувала з'їсти паперовий літачок. Свідками дій педагога були понад двоє десятків учнів.

Інцидент трапився у 7 класі, коли один із учнів сказав вчительці, що забув свою ручку вдома. Слова дитини розізлили педагога й та змушувала 12-річного Владислава спершу з'їсти паперовий літачок, а потім погрожувала ножем відрізати йому палець. Свідками конфлікту стали майже два десятки однокласників семикласника Владислава.

Деталі інциденту розповіли в матеріалі ТСН.

"Кинули літачок, я підняв його і поклав на парту. Вчителька подумала, що це я його кинув, і змусила мене його з'їсти. Потім ще побачила, що у мене немає ручки, принесла ніж і сказала, що я кров'ю буду писати, вона мені палець поріже", - зізнався Владислав.

Однокласники Владислава розповіли, що вчителька часто їх ображала на уроках та називала скотинами й проклинала, однак те, що вона взяла до рук ніж і хотіла відрізати пальця - було вперше. Про інцидент, який трапився у 7 класі батьки дізнались із шкільного чату, зокрема і батьки Владислава.

"Коли він почав розповідати, то повні очей сльози, дитину трясло дуже сильно, він був у стресі. Це не мудро і взагалі, це не педагогічно. Я думаю, це був той момент, коли вчителька не контролювала свої емоції", - розповіла мама хлопчика.

Однак, за словами вчительки Надії Богданівни, це був жарт, який діти не зрозуміли. Спершу у школі намагались й зовсім приховати конфлікт, педагог декілька днів не відповідала на телефонні дзвінки, а дирекція своєю чергою також уникала від коментарів щодо інциденту. Відомо, що скандальну вчительку вже відсторонили від роботи й планують звільнити.

Згодом вчителька все ж таки вибачилась перед батьками Владислава й визнала, що вчинила неправильно. Однак повністю своєї провини вона не визнає, адже вважає 7 клас, в якому навчається Владислав - неконтрольованим та проблемним. Проте тепер у справі розбиратиметься  поліція – батьки Владислава написали на педагога заяву.

Якщо вина вчительки буде доведена, її буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Булінг передбачає штраф від 850 до 1700 гривень або громадські роботи.

Нагадаємо, що у квітні, директорка ліцею в Червоноградському районі, на яку поліцейські склали протокол за булінг вибачилась перед учнями, яких вона образила через їхній зовнішній вигляд. Однак, вона назвала свої образливі висловлювання, своєрідними "настановами" та визнала, що вони все ж таки могли когось образити. 


 

Читайте також
На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту На Хмельниччині вчителька змушувала дітей їсти папір та била головою об парту
У Кам'янці-Подільському поліція розслідує факт привселюдного знущання вчительки над учнями 2 класу. Викладачка перейшла всі межі дозволеного і залякала дітей так, що вони боялися ходити в навчальний заклад та відвідувати уроки.
На Львівщині понад 85% шкіл перевели на дистанційне навчання (відео) На Львівщині понад 85% шкіл перевели на дистанційне навчання (відео)
Більшість шкіл Львівської області переведуть на дистанційне навчання, оскільки значна частина робітників цих шкіл не щеплені проти COVID-19.
"Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни "Роздягайся до трусів": у Луцьку вчителька змусила дітей роздягнутись до білизни
У луцькій школі №15 учні поскаржились на знущання з боку своєї вчительки, яка змусила їх роздягнутись догола у кабінеті перед усіма учнями класу. Вона нібито шукала у дітей вейп.
Loading...
Load next