За минулу добу на Львівщині рятувальники загасили лише 1 пожежу

За минулу добу на Львівщині рятувальники загасили лише 1 пожежу
У Львівському районі за минулу добу ліквідували лише одну пожежу внаслідок підпалу сухої трави. Зокрема, день перед тим їм довелось ліквідовувати аж 66 займань сухостою.

Зокрема, 6 квітня о 05:43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в селі Малі Підліски Львівського району на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 2 500 кв.м.

" О 07:50 пожежу локалізовано та о 07:55 ліквідовано ", - йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що до ліквідації займань сухостою було залучено 2 одиниці спецтехніки та 8 чоловік особового складу. Крім того, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна.

Нагадаємо, що в Україні діє заборона на самовільне спалювання сухої трави, за це передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна. Тепер, за спалення сухої трави жителям Львівщини доведеться заплатити чималу суму штрафу. Із сумами штрафів можна ознайомитись ТУТ.

 

Читайте також
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Отруїлися під час пожежі: у Бродах горіла цегляна господарська будівля Отруїлися під час пожежі: у Бродах горіла цегляна господарська будівля
55-річну жінку та 34-річного чоловіка у стані середнього ступеня тяжкості ушпиталили
Loading...
Load next