На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)

На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.

У неділю вранці, 16 травня, близько 5 години на трасі Київ-Чоп у Стрийському районі на Львівщині під час руху загорівся пасажирський автобус, повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

"Пожежу локалізовано о 05:25 та повністю ліквідовано о 05:36. Вогнем знищено моторний відсік, 27 крісел, обшивки салону на площі 18 кв. м та пошкоджено обшивки салону на площі 18 кв. м, 24 крісла", - йдеться у повідомленні ДСНС.

Відомо, що загорівся рейсовий автобус марки "Mersedes Irizar", який курсував за маршрутом з Республіки Польща через Львів на Дрогобич. На щастя ніхто із пасажирів транспорту не постраждав, однак автобус врятувати таки не вдалось - він майже повністю вигорів.

"До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються", - додають у ДСНС Львівщини.

Читайте також
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Loading...
Load next