Контрабанда в панчосі: львівські митники виявили 3 кілограми бурштину

Контрабанда в панчосі: львівські митники виявили 3 кілограми бурштину
Працівники Галицької митниці знайшли понад три кілограми бурштину захованого в жіночі панчохи.

Вчора, 6 квітня, в пункті пропуску для автомобільного сполучення "Шегині-Медика" під час митного контролю автомобіля "Volkswagen Transporter" було виявлено незаконне переміщення бурштину. Його намагався вивезти до Республіки Польщі громадянин України, 30-річний мешканець Львова, смугою руху "зелений коридор". Про це повідомляє пресслужба Галицької митниці.

" За результатами здійснення аналізу та оцінки ризиків було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально обладнаному боксі. Там, у передніх дверях автомобіля, за пластмасовою обшивкою, працівники митниці спільно з прикордонниками знайшли необроблене каміння жовто-коричневого кольору, різного діаметру. "Сонячне каміння" вагою понад три кілограми містилось у жіночих панчохах ", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що в незаконних діях 30-річного чоловіка вбачають ознаки порушення статті 240 прим. 1 Кримінального кодексу України - Порушення правил охорони або використання надр.

Санкції статті передбачають покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також
Львівські митники затримали поляка з великою партією контрабанди
Громадянин Польщі незаконно намагався перевести через український кордон велику партію сигарет. Контрабандиста затримали на пункті пропуску "Краківець-Корчова".
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Loading...
Load next