Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід

Під колесами мікроавтобуса на Львівщині загинув 60-річний пішохід
На Львівщині внаслідок наїзду мікроавтобуса "Volkswagen" загинув пішохід. 23-річний мешканець Рівненської області збив на смерть 60-річного чоловіка.

У Золочівському районі, 6 квітня, близько опівночі трапилась смертельна ДТП. 23-річний мешканець Рівненської області, скоїв наїзд на пішохода, місцевого жителя віком 60 років. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Про аварію повідомили у пресслужбі Національної поліції Львівської області.

" За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України ", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.  

Наразі триває досудове розслідування та правоохоронці встановлюють за яких обставин трапилось ДТП.

Читайте також
На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто На Львівщині неповнолітній мотоцикліст травмувався через неуважність водія авто
Водій авто "Фіат Добло", здійснюючи поворот, скоїв аварію за участю мотоцикла, яким керував 17-річний мешканець Сокальщини. Внаслідок ДТП постраждали неповнолітній водій мотоцикла та 18-річний пасажир транспортного засобу.
За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП За останні три місяці на Львівщині зафіксували 2820 ДТП
Патрульна поліція Львівської області оприлюднила статистику, згідно з якою за січень — березень 2021 року на Львівщині зареєстрували 2820 дорожньо-транспортних пригод.
На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото) На Львівщині трапилась жахлива ДТП в якій постраждало троє дітей (фото)
Сьогодні, близько 11:00 поблизу міста Сколе на трасі Київ-Чоп трапилось зіткнення двох автомобілів. Внаслідок аварії постраждало п'ятеро пасажирів, твоє із них діти.
Loading...
Load next