Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"

Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.

З собою чоловік мав 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на наркотичну речовину "канабіс". Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє Поліція Львівської області.

" Зловмисника, 31-річного мешканця одного з сіл Золочівського району, 6 квітня, під час відпрацювання території обслуговування, викрили оперативники сектору кримінальної поліції Золочівського районного відділу поліції ", - йдеться у повідомленні.

Наркотичну речовину вилучили та скерували на експертизу, а чоловіка затримали.

Наразі триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео) На Львівщині провоохоронці викрили трьох торговців, які виготовляли наркотичні засоби (відео)
Мешканці Стебника, Трускавця та Дрогобича віком 33, 39 та 45 років причетні до виготовлення та розповсюдження "амфетаміну" та "канабісу" у Львівській області.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Loading...
Load next