На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків

На Львівщині судитимуть чоловіків, які організували схему продажу наркотиків
Чоловіки займались незаконним виробництвом, виготовленням, пересилання й збут наркотичних засобів. Кожен з наркозбувачів відповідав за свій напрямок роботи: постачання товару, його розповсюдження та відправку клієнтам.

Організатором наркотичного угрупування був раніше судимий за збут наркотиків 22-річний мешканець Дніпропетровщини. Про затримання злочинців повідомляє пресслужба поліції Львівської області.

Також спільниками 22-річного наркозбувача були чоловіки з Одеської, Херсонської, Миколаївської та Донецької області. Однак усі вони вирішили переїхати до Львова, щоб налагодити свій наркотичний бізнес, так за даними поліції лише за пів року наркозбувачам вдалось заробити понад 2 мільйони гривень

"Замовлення приймали через створений інтернет-магазин. Розповсюджували наркотики шляхом так званих "закладок" та поштовими відправленнями від різних осіб. Кошти отримували на електронні гаманці (таких зловмисники створити більше 10) та карткові рахунки. Для конспірації готівку знімали у різних регіонах країни", - йдеться у повідомленні поліції.

Зазначимо, що наразі триває досудове розслідування й зовсім скоро "наркотичних бізнесменів" будуть судити.

Читайте також
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео) Наркотики на мільйон: на Львівщині затримали крупного наркоділка (відео)
У зловмисника вилучили двокілограмовий пакет з амфетаміном. Також в його орендованій квартирі знайшли ще й метадон.
Loading...
Load next