Вперше медики Львівщини претендують на «Оскар» у медицині

Вперше медики Львівщини претендують на «Оскар» у медицині
Так називають відзнаку «Орден Святого Пантелеймона». Ще 3 претендентів з області - на «Медаль Святого Пантелеймона»

У вівторок, 6 квітня, регіональна рада відзнаки «Орден Святого Пантелеймона у Львівській області» визначила претендентів-медиків на відзнаку за професіоналізм і милосердя «Орден Святого Пантелеймона» і трьох – на «Медаль Святого Пантелеймона».

Про це проінформував голова регіональної ради Олег Дуда.

Відтак, серед них:

  • у номінації «Найкращий лікар» Тетяна Кудик, завідувачка терапевтичного відділення Жовківської ЦРЛ;
  • у номінацію «Найкращий медичний працівник» – Наталія Козак, старша медична сестра дитячого відділення Львівської обласної інфекційної лікарні;
  • у номінацію «Новатор охорони здоров'я» – Ярослав Заблоцькиий, керівник міжнародної стоматологічної мережі «Клініка Заблоцького» у Львові та Центру стоматологічної імплантації у Києві;
  • у номінації «За досягнення у міжнародному співробітництві у охороні здоров’я» – Андрій Базилевич, професор кафедри Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького;
  • у номінацію «Взірець служіння суспільству» – сестра Севастіяна Карвацька, голова Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я;
  • у номінації «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоровя для іноземних громадян» – Олег Антонишин, професор пластичної хірургії Університету Торонто.

Зазначимо, нагорода «Орден Святого Пантелеймона» заснована у 2009 році. З 2017 року вона є найвищою громадською нагородою для медиків за професіоналізм і милосердя.

Також її називають «Оскаром» у медицині.

Теги: 
Читайте також
4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео) 4 медикам Львівщини присвоїли звання «Заслужених лікарів України» (відео)
У Львові до дня медичного працівника відзначили претендентів на найвищу громадську нагороду «Орден Святого Пантелеймона» 
Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео) Психіатр із США Джефрі Роуз привіз до Львова унікальну методику психологічної реабілітації (відео)
Підтримати українців до Львова приїхав американський психіатр Джефрі Роуз, який привіз з собою унікальну методику лікування психічних розладів.
Loading...
Load next