Голова військового комітету НАТО відвідав Львів

Голова військового комітету НАТО відвідав Львів
В Академії сухопутних військ Стюарт Піч зустрівся з Головнокомандувачем ЗСУ Русланом Хомчаком. А потім відвідав мерію міста.

У середу, 7 квітня, до міста Лева прибув з робочим візитом голова військового комітету НАТО, головний маршал авіації Стюарт Піч.

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного він зустрівся з Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-полковником Русланом Хомчаком, після чого відвідав міську раду Львова, де залишив запис у Книзі почесних гостей міста.

У ході візиту сторони обговорили ситуацію в районі проведення ООС та загальну безпекову обстановку довкола України. Також мова йшла про стан реформування ЗСУ і про трансформацію системи підготовки відповідно до підходів НАТО, – повідомили у  пресслужба ЗСУ.

Разом із тим, Стюарт Піч заявив про підтримку України з боку Північноатлантичного альянсу.

Такі розмови хоч і короткотривалі, але надзвичайно важливі для нашого міста та країни. Нам необхідна підтримка та комунікація з потужними міжнародними партнерами та друзями. Особливо у час, коли ворог провокує і пробує показати свою силу на східних кордонах України, – зазначив Андрій Садовий.

 

Читайте також
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
"Сьогодні місто повернулось у 1300 рік": як під час карантину святкували День міста у Львові (відео) "Сьогодні місто повернулось у 1300 рік": як під час карантину святкували День міста у Львові (відео)
День міста відзначили стилізовано. А право підіймати прапор на штандарті надали командиру 80-ї десантно-штурмової бригади та завідувачці центру терапії лікарні швидкої .
Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.
Loading...
Load next