Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту

Львівська область першою в Україні впроваджує електронний квиток для обласного транспорту
Раніше посадовці Львівської міськради відклали впровадження електронного квитка для всіх категорій пасажирів ще на пів року, з 13 січня 2022 року він працюватиме лише для пільгової категорії львів'ян.

Обласна адміністрація затвердила та погодила порядок електронного квитка для проїзду в міжміському та приміському транспорті області. Зовсім скоро буде оголошено офіційний конкурс на впровадження е-квитка. Про це свідчить розпорядження голови Львівської ОДА Максима Козицького, яке було опубліковано у вівторок, 28 грудня.

Зазначається, що виконавча влада Львівської області вже погодила впровадження та проведення конкурсу майбутнього оператора е-квитка з Міністерством юстиції:

  • Порядок та вимоги до автоматизованої системи оплати проїзду у приміському та міжміському транспорті.
  • Затверджені умови для проведення конкурсу інвестора для впровадження електронного квитка.
  • Впровадження електронного квитка для оплати проїзду на маршрутах двох або більше територіальних громад Львівської області.

Варто додати, що електронний квиток — це транспортна картка яка й буде носієм е-квитка, з якого зніматимуться гроші за кожну поїздку.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що «ЛеоКарт» обіцяли запустити навесні 2022 року.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
«ЛеоКарт» обіцяють запустити навесні 2022 року: з 13 січня Е-квиток запрацює лише для пільговиків «ЛеоКарт» обіцяють запустити навесні 2022 року: з 13 січня Е-квиток запрацює лише для пільговиків
З 13 січня у громадському транспорті Львова електронний квиток запрацює для пільговиків.
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.
Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео) Е-квиток у Львові: де отримати «ЛеоКарт» і коли запрацює система? (відео)
Вже з 13 січня пільгова категорія осіб зможе користуватися системою автоматизованої оплати проїзду у громадському транспорті за допомогою спеціальних персоналізованих карток.
Loading...
Load next