Сьогодні Львів святкує день народження – 766 років (відео)

Сьогодні Львів святкує день народження – 766 років (відео)

Львів святкує день народження. Нашому прекрасному місту сьогодні 766 років! Та жодних святкувань з цієї нагоди не буде. Адже у час війни ця дата не має жодного значення.

Міський голова Львова Андрій Садовий закликав усіх у цей день помолитися за наших бійців і попросити захисту для них у святого Юрія Змієборця – покровителя міста Львова. 

Як зауважив настоятель Гарнізонного храму отець Тарас Михальчук, єднаючись у молитві, наближаємо перемогу України у війні. 

Сьогодні у нашому храмі ми попрощалися з трьома захисниками України. Гарнізонний храм вже традиційно є символом нашої боротьби за свободу і незалежність. Тому дуже дякуємо, що ви прибули на цю молитву, яка дуже потрібна сьогодні. Адже серед численних прохань захисників України, на першому місці є молитва. Захисники просять про молитву, вони відчувають, що молитва творить цей небесний купол над ними і нашою країною, - сказав отець Тарас Михальчук.

Вас також може зацікавити стаття: Дерусифікація Львова: у місті перейменують понад 30 вулиць, названі на честь російських діячів 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Сьогодні місто повернулось у 1300 рік": як під час карантину святкували День міста у Львові (відео) "Сьогодні місто повернулось у 1300 рік": як під час карантину святкували День міста у Львові (відео)
День міста відзначили стилізовано. А право підіймати прапор на штандарті надали командиру 80-ї десантно-штурмової бригади та завідувачці центру терапії лікарні швидкої .
Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні Святкування Дня Незалежності у Львові: план заходів на вихідні
На вихідні у Львові відбудеться багато концертів, культурних і спортивних заходів.
"Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео) "Жовта" карантинна зона: що очікувати львів'янам найближчим часом? (відео)
Близько 85% шкіл Львівщини припиняють навчання з четверга. Університети ж переходять на змішану форму навчання
Loading...
Load next