Медики: на Львівщині недостатнє проведення вакцинації

Медики: на Львівщині недостатнє проведення вакцинації
Більш ніж на чверть збільшилася кількість померлих від пневмонії, у порівнянні з 2020 роком в аналогічний період.

Про це повідомила голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, з прав дитини та учасників бойових дій Львівської районної ради Людмира Гера.

Лікар наголошує: на території області більш ніж на чверть збільшилася кількість померлих від пневмонії, у порівнянні з 2020 роком.

Важливо дотримуватись усіх карантинних вимог, носити маску у людних місцях та дотримуватись  соціальної дистанції.

Використання антисептичних засобів, уникання людних місць при можливості – все це мінімізує ймовірну можливість зараження коронавірусною інфекцією. Також наразі в нас є недостатнє проведення вакцинації”, – зазначає Людмила Гера, лікарка, депутатка ЄС у Львівській районній раді, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту, з прав дитини та учасників бойових дій ЛРР.

За добу в області провели 3596 досліджень на COVID-19, з них – 1085 позитивних. Найбільше хворих у Львові – 628 осіб, Яворівському (77 осіб), Самбірському (64 хворих) та Стрийському (61 людина) районах.

Читайте також
Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників Коли у Львові вакцинуватимуть освітян та комунальників
Вже з понеділка у Львова розпочнуть вакцинувати працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.
На Львівщині розпочали щеплення від Covid вакциною Pfizer На Львівщині розпочали щеплення від Covid вакциною Pfizer
Вчора, до Львова прибуло 1170 доз вакцини американського виробництва - Pfizer-BioNTech. У зв'язку із цим дві мобільні бригади вже розпочали проведення вакцинації жителям Львівщини новою вакциною.
Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео) Навчання в умовах пандемії: як цьогоріч школярі розпочнуть навчальний рік (відео)
Школи, де 80% працівників будуть вакцинованими, зможуть працювати у очному форматі, навіть якщо Львівщина перебуватиме у "червоній" зоні.
Loading...
Load next