У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну

У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну
Компанія Bolt надаватиме допомогу у транспортуванні медичних фахівців Львова та на час локдауну у місті безкоштовно возитиме лікарів на роботу та додому.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією та переведенням громадського транспорту в режим спецперевезень, компанія Bolt вирішила підтримати медичних працівників Львова. Дев’ять львівських медичних установ уже отримали перші 300 промокодів на поїздки. Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

" Ми сподіваємося, що наша допомога сприятиме злагодженій роботі медичних закладів і дозволить уникнути збоїв через можливі запізнення персоналу. Ми готові й надалі допомагати місту, зокрема його критично важливій інфраструктурі ", - повідомив керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Компанія Bolt започаткувала ініціативу з безплатного перевезення медиків ще у березні 2020 року.

Зрештою за період карантину водії компанії вже здійснили 125 тисяч поїздок для медпрацівників на понад 23 мільйони гривень. У Львові Bolt повністю забезпечував перевезення медиків клінічної лікарні швидкої медичної допомоги та обласної інфекційної лікарні.
 

Читайте також
У Львові можуть зупинити роботу громадського транспорту
Через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові можуть припинити роботу громадського транспорту. Тому у місті розглядають нові етапи боротьби та поширення Covid-19.
Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео) Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео)
Записатися на вакцинацію можна через сервіс "Helsi". Для цього треба мати підписану декларацію з сімейним лікарем.
Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи Святкування Великодня у Львові: чи проводитимуть масові заходи
В період Великодніх свят у Львові міська влада не проводитиме жодних святкових заходів й закликає львів'ян відмовитись від масових скупчень.
Loading...
Load next