У Львові можуть зупинити роботу громадського транспорту

У Львові можуть зупинити роботу громадського транспорту
Через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові можуть припинити роботу громадського транспорту. Тому у місті розглядають нові етапи боротьби та поширення Covid-19.

Про це сьогодні, під час ранкового ефіру "Люкс FM" розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє пресслужба Львівської мерії.

"  Попри локдаун, динаміка не спадає, навпаки, є ріст. Тому наразі ніякого послаблення карантину не буде. Сьогодні на штабі будемо обговорювати питання посилення карантину. Як би цього не хотілось, але стоїть питання про закриття дитячих садочків та курсування громадського транспорту. Це дуже непрості рішення, тому ми до останнього думаємо, як виходити із критичної ситуації ", - зазначив мер.

Наразі громадський транспорт у місті курсує у звичному режимі, однак із дотриманням карантинних обмежень - у міських автобусах та маршрутках дозволяється перевозити лише пасажирів на сидячих місцях і вони обов'язково мають носити маски. Проте, часто львівські водії нехтують цими правилами та допускають великого скупчення у громадському транспорті.

Також Садовий повідомив, що попри введення жорсткого карантину у місті кількість хворих на Covid лише зростає. Так з 1300 ліжок, які є в міських лікарнях для коронавірусних пацієнтів, станом на сьогодні зайнято вже 1000. 

" Добре, що ми прогнозували таку ситуацію і вже збільшуємо цей резерв. Зараз стоїть завдання мати 2000 таких ліжкомісць. Кожного дня все більше нових, складних пацієнтів поступає ", - повідомив міський голова.

Саме через це, міська влада розглядає впровадження наступних кроків для боротьби зі динамікою поширення хвороби. Одним із них є можливе припинення руху громадського трранпорту та роботи дитячих садочків.

Читайте також
У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту У Львові до Дня Незалежності обмежать та змінять рух транспорту
Через підготовку та святкування 30-річниці Дня Незалежності України низка вулиць у Львові буде перекрита для руху транспорту.
У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну У Львові медиків на роботу возитимуть на таксі під час локдауну
Компанія Bolt надаватиме допомогу у транспортуванні медичних фахівців Львова та на час локдауну у місті безкоштовно возитиме лікарів на роботу та додому.
Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео) Повернення до "червоної" зони карантину: з 18 жовтня у Львові почнуть діяти нові обмеження (відео)
З 18-го жовтня у Львові діятимуть нові обмеження. Чи впровадять у місті "червону" зону вирішуватиме державна комісія з питань ТЕБ і НС.
Loading...
Load next