Садовий розповів коли у Львові з'явиться американська вакцина Pfizer

Садовий розповів коли у Львові з'явиться американська вакцина Pfizer
У травні Львів, як і вся Україна, очікує отримати першу партію вакцини від коронавірусу американської компанії Pfizer. Зокрема у місті вже є декілька бригад, які пройшли навчання щодо роботи з цією вакциною.

У Львові продовжують готувати бригади, які працюватимуть з вакциною Pfizer. До того ж  планують також і збільшити кількість бригад, які робитимуть щеплення вакциною AstraZeneca. Про це сьогодні, 8 квітня, під час брифінгу повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Як ви, напевно, чули зі слів міністра, орієнтовно у травні можливо перші вакцини Pfizer поступлять до Львова, в Україну. До речі, бригади, які мали би вакцинувати вакциною Pfizer, ми вже підготували, і їх достатня кількість. Ми сьогодні для вакцини AstraZeneca маємо теж багато бригад, і прийняли рішення також збільшувати їхню кількість", - зазначив Садовий.

Зокрема, мер Львова сподівається, що значна частка поставки нової американської вакцини буде призначена для жителів Львова і області.

Зазначимо, що цікавим є те, що вакцина Pfizer повинна зберігатись при температурі від -80 до -60 градусів. Тому транспортування цієї вакцини здійснюється в спеціальних морозильних боксах.

Читайте також
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео) Коронавірус на Львівщині: міські лікарні готові до нової хвилі захворювань на COVID (відео)
Записатися на вакцинацію можна через сервіс "Helsi". Для цього треба мати підписану декларацію з сімейним лікарем.
Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео) Центри вакцинації у Львові: в Україні стартувала п'ята хвиля щеплень для всіх охочих (відео)
На Львівщині на вихідних працюватимуть 18 центрів вакцинації та 171 пункт щеплення. Окрім того, сформовано понад 50 мобільних бригад.
Loading...
Load next