Мешканець Львівщини їхав з Польщі з фальшивим ПЛР-тестом

Мешканець Львівщини їхав з Польщі з фальшивим ПЛР-тестом
Чоловік таки перетнув кордон, оскільки він громадянин України. Його одразу передали правоохоронцям.

28-річний мешканець Львівщини намагався перетнути кордон із фальшивими даними про стан здоров'я.

Підробний документ помітили прикордонники у пункті пропуску «Краківець – Корчова», що на українсько-польському кордоні, та викликали поліцію, передає ZAXID.NET.

8 квітня, ввечері, 28-річний мешканець Львівщини їхав з Польщі в Україну на власному авто. Під час перевірки документів чоловік показав прикордонникам негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Прикордонники запідозрили, що результат тесту підроблений та зателефонували до лабораторії, у якій начебто проводив ПЛР-тестування.

Проте, її працівники підтвердили, що цього тесту вони не проводили.

Оскільки чоловік - українець, то йому дозволили перетнути кордон. Чоловіка одразу передали працівникам Нацполіції через підробку документів.

Речниця Львівського прикордонного загону Ярослава Мельник Ярослава Мельник наголосила:  зараз при перетині кордону у всіх перевіряють наявність негативного ПЛР-тесту. 

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
2 мікроавтобуси з прихованою продукцією зупинили на кордоні з Польщею 2 мікроавтобуси з прихованою продукцією зупинили на кордоні з Польщею
Спільники у двох мікроавтобусах намагалися сховати від контролю понад 1500 одиниць молочної продукції та 600 коробок молодкого
Loading...
Load next