На Львівщині за минулу добу рятувальники загасили 47 пожеж сухої трави

На Львівщині за минулу добу рятувальники загасили 47 пожеж сухої трави
Жителі Львівської області продовжують спалювати суху траву та сміття, як на своїх присадибних ділянках, так і в полі.

Надзвичайники ліквідовували пожежі сухостою та чагарників у Львівському, Червоноградському, Дрогобицькому, Яворівському, Стрийському, Золочівському, Самбірському районах області та у місті Львові.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

"Крім того, відповідно до законодавства України, за такі дії передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що такі пожежі знищують не лише суху траву та її залишки, але і вбивають рослини, комахи, звірів та птахів. Вогняна стихія поглинає на своєму шляху все живе. 

Нагадаємо, що тепер, за спалення сухої трави громадянам України, зокрема жителям Львівської області доведеться заплатити чималу суму штрафу. Із сумами штрафів можна ознайомитись ТУТ.

Читайте також
121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву 121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву
Надзвичайники Львівської області за минулу добу ліквідували 121 пожежу, які були зумовлені підпалом сухої трави.
На Львівщині рятувальники ліквідували 19 пожеж сухої трави
За минулу добу горіння сухої трави зафіксували у Дрогобицькому, Золочівському, Червоноградському Яворівському та Львівському районах.
Мешканців Львівщини просять не розпалювати вогонь на відкритих територіях Мешканців Львівщини просять не розпалювати вогонь на відкритих територіях
В області оголошено надзвичайну пожежну небезпеку.
Loading...
Load next