121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву

121 пожежа за добу: на Львівщині люди продовжують палити суху траву
Надзвичайники Львівської області за минулу добу ліквідували 121 пожежу, які були зумовлені підпалом сухої трави.

Зокрема гасили пожежі сухої трави та чагарнику у  Дрогобицькому, Золочівському, Львівському, Самбірському, Стрийському, Червоноградському та Яворівському районах. Про навмисні підпали повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області.

"Так, тільки за минулу добу через необережне поводження з вогнем на відкритих територіях було зафіксовано 121 пожежу сухої трави. Вогонь знищив понад 18 га", - йдеться у повідомленні ДСНС Львівщини.

Зазначимо, що в Україні діє заборона на самовільне спалювання сухої трави, за це передбачена відповідальність як адміністративна, так і кримінальна. До того ж паління сухої трави приносить шкоду як оточуючим, так і вбиває рослинність та тварин.

Нагадаємо, що за спалення сухої трави жителям Львівщини доведеться заплатити чималу суму штрафу. Із сумами штрафів можна ознайомитись ТУТ.

Читайте також
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Loading...
Load next