Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа

Хмари чорного диму: у Львові трапилась масштабна пожежа
Жителі Львова помітили величезні хмари чорного диму на Сихові у районі заводу "Іскра". Пожежникам вдалось ліквідувати займання.

Учора,  9 квітня о 14:33 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Надійна на відкритій території горять шини. Повідомляють у пресслужбі ДСНС Львівської області.

"Вогнем знищено шини на площі 35 кв.м. Травмованих внаслідок пожежі немає", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС розповіли, що пожежа трапилась на вулиці Надійній у Сихівському районі Львова. Там загорілась купа шин площею 35 квадратних метрів.

На щастя у пожежі ніхто не постраждав. Наразі причини виникнення масштабного займання встановлюють правоохоронні органи.

Читайте також
В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео) В багатоквартирному будинку у Львові стався вибух: є постраждалі (відео)
Зараз на місці працюють фахівці. Обставини події з’ясовують.
У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото) У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
Loading...
Load next