У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)

У Львові через пожежу в багатоповерхівці довелось евакуювати майже 100 мешканців (фото)
На вулиці Виговського 1, що у Залізничному районі Львова трапилась масштабна пожежа, через яку довелось евакуювати з житлового десятиповерхового будинку близько 100 мешканців.

На вулиці Виговського у Львові, неподалік від Мотозаводу, сталася пожежа у житловому будинку. Займання трапилось учора, близько 20:49 у квартирі на другому поверсі десятиповерхового житлового будинку, повідомляє пресслужба ДСНС Львівщини.

На місце події одразу після виклику виїхали рятувальники та поліцейські, які перекрили дорогу до місця пожежі.

Зокрема внаслідок сильного задимлення у під’їзді будинку з верхніх поверхів евакуювали всіх мешканців за допомогою крану та вишки. Сильне задимлення було на сходовій клітці, і через це довелося евакуювати мешканців під'їзду з верхніх поверхів. 

 

Читайте також
У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон У Львові в п'ятиповерховому будинку горів балкон
У одній із львівських п'ятиповерхівок на вулиці Липинського 13, що у Шевченківському районі міста горів балкон. Внаслідок пожежі, на щастя ніхто не постраждав.
Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео) Заряджали електровелосипед у квартирі: ймовірна причина вибуху на вулиці Виговського у Львові (відео)
На вулиці Виговського сталось займання на другому поверсі багатоповерхівки. Через сильне задимлення з будинку евакуювали всіх мешканців, а це понад 100 людей.
На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото) На Львівщині під час руху загорівся автобус з пасажирами (фото)
Сьогодні вранці, 16 травня, поблизу села Розвадів, що у Стрийському районі на ходу загорівся автобус марки "Mersedes IRIZAR". В момент загоряння в автобусі перебувало 2 водіїв та 20 пасажирів.
Loading...
Load next