На Львівщині знайшли авіаційну бомбу та 8 боєприпасів часів Другої світової війни

На Львівщині знайшли авіаційну бомбу та 8 боєприпасів часів Другої світової війни
У Львівській області продовжують виявляти небезпечні знахідки часів Другої світової війни та знищувати їх.

Так, у Червоноградському районі, в селі Шпиколоси на відстані 600 м від житлових будинків виявили предмет схожий на авіаційну бомбу (ФАБ-100) часів Другої Світової війни. Так, вчора 11 квітня, о 09:29 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що під час земляних робіт в полі, було виявлено предмет ззовні схожий на авіаційну бомбу.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області.

"За фактами виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення", - йдеться у повідомленні.

Також, вчора, у селі Волуйки у Золочівському районі на присадибній діяльні знайшли 8 боєприпасів, які знаходились на відстані 60 метрів від житлових будинків. 

Зазначимо, що у разі виявлення боєприпасу чи іншого підозрілого предмету негайно потрібно телефонувати до Служби порятунку за номером 101

Читайте також
На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото) На Львівщині автомобіль перекинувся з мосту (фото)
Водія з автівки витягували рятувальники, адже самостійно вибратись із перекинутого авто він не міг. Аварія трапилась у Червоноградському районі, поблизу Сокаля.
На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.
Бунт шахтарів назріває на Львівщині: гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" (відео) Бунт шахтарів назріває на Львівщині: гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" (відео)
Гірники погрожують заблокувати роботу ДП "Львіввугілля" через борги із зарплати.
Loading...
Load next