На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик

На Львівщині поблизу Червонограда у кар'єрі втопився неповнолітній хлопчик
Поблизу Червонограда рятувальники витягли із місцевого кар'єру на берег тіло 11-річного хлопчика.

Неповнолітній хлопчик купався у місцевому кар'єрі, однак після того, як дитина пірнула під воду - вона більше не винирнула. Пізніше його тіло у воді знайшли рятувальники.

Як повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, трагедія трапилась учора, 27 червня, близько 18 години вечора. Загинув хлопчик у кар'єрі в селі Бояничі, що у Червоноградському районі.

Загиблим виявився 11-річний мешканець сусіднього села Ганівка, який під час купання, пірнув у воду і не винирнув на поверхню.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою човна, рятувальної мотузки та багра тіло потопельника без ознак життя витягнуто на берег і передано медикам та працівникам поліції, - йдеться у повідомленні ДСНС Львівщини.

Надзвичайники Львіської області вкотре наголосили, що купатися дозволяється лише у спеціально відведених для цього місцях.

Читайте також
На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото) На Львівщині в озері втопився 15-річний школяр (фото)
У Старому Селі 15-річний юнак пішов плавати на озеро разом зі своїми друзями. Однак, відпочинок закінчився трагедією - дитина пірнула під воду та на поверхню вже не виплила.
На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+) На Львівщині у будинку внаслідок пожежі загинула 87-річна жінка (фото 18+)
На Золочівщині в селі Черниця у власному дерев'яному будинку через пожежу загинула 87-річна жінка. Прибувши на місце події рятувальники виявили тіло власниці будинку 1933 року народження без будь-яких ознаків життя.
На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото) На Львівщині внаслідок зіткнення трьох автомобілів загинули дві людини (фото)
У Стрийському районі у селі Козьова трапилось смертельне ДТП - через зіткнення трьох автівок на трасі "Київ-Чоп" загинуло дві людини. Рятувальникам довелось деблокувати тіла загиблих з автомобіля.
Loading...
Load next