У мерії розповіли, коли у Львові завершиться опалювальний сезон

У мерії розповіли, коли у Львові завершиться опалювальний сезон
Наразі тепло у оселях вимикати не будуть, оскільки вже від завтра у Львові прогнозують різке похолодання.

У Львові триває опалювальний сезон, адже вже з середи у місті очікують похолодання, тож опалення поки не вимикатимуть. Однак температура теплоносіїв регулюється відповідно до температури зовнішнього повітря.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Оскільки з середи прогнозують похолодання, то закінчувати опалювальний сезон поки не плануємо. Проте, ми моніторимо температуру зовнішнього повітря вдень і вночі. Тому зараз робота з подачі опалення організована наступним чином: котельні, які виробляють теплову енергію лише для опалення - на день зупиняємо, а вночі включаємо в роботу", - розповіла заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ, Ірина Маруняк.

Зокрема така система обігріву помешкань дозволяє  уникнути перегрівів на станціях, а також економити газ і кошти львів'ян.

До того ж у ЛМР розповіли, що жителі Львова можуть самостійно відключити подачу тепла до будинку, якщо цього забажають. Для цього їм потрібно визначити відповідальну людину, яка регулюватиме подачу тепла за допомогою індивідуального теплового пункту.

"Також у нас 98% будинків мають лічильники теплової енергії. Відповідно, якщо мешканці визначають відповідальну людину, то вона може регулювати подачу тепла у будинку, незалежно від теплопостачального підприємства", - зазначила Маруняк.

Зазначимо, щоб самостійно регулювати температуру у своїх оселях, мешканцям потрібно відкрити або закрити подачу теплоносія на будинковому вводі. Однак, такі дії повинна виконувати лише відповідальна людина, яка знає як це потрібно робити.

 

Читайте також
Початок опалювального сезону у Львові: містянам дадуть тепло вже в понеділок 11 жовтня (відео) Початок опалювального сезону у Львові: містянам дадуть тепло вже в понеділок 11 жовтня (відео)
Із понеділка, 11 жовтня, у Львові розпочнеться опалювальний сезон – опалення подаватимуть до шкіл, садочків, лікарень та до житлових будинків.
У Львові стартував опалювальний сезон: тепловики подали опалення до 1585 будинків (відео) У Львові стартував опалювальний сезон: тепловики подали опалення до 1585 будинків (відео)
Опалювальний сезон розпочато. Із настанням холодів комунальники поступово підключають системи подачі тепла у будинки мешканців. Але це не означає, що централізоване опалення одночасно запрацює в усіх районах Львова, зазначають посадовці. Процес підключення триватиме до середи.
У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів У Львові через порушення карантину закрили 5 закладів
Львівська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо закриття декількох закладів Львова, зокрема нічних клубів, які ігнорували дотримання норм жорсткого локдауну у місті.
Loading...
Load next