Помер відомий львівський радіоведучий Ігор Мосесов

Помер відомий львівський радіоведучий Ігор Мосесов
Причину смерті наразі не розголошують.

У Львові на 68-му році життя раптово помер відомий радіоведучий Ігор Мосесов. Про це стало відомо сьогодні, 13 квітня, пише "Гал-інфо".

У нього залишились дружина і донька.

"Ми втратили хорошого друга, справжню і сильну людину, неперевершеного музикознавця, який понад усе любив музику і свою родину. Рідні втратили того, хто дарував тепло, любов і радість. Щиро співчуваємо дружині, рідним та друзям Ігоря. Час і місце прощання з Ігорем Мосєсовим буде відоме пізніше. Щойно будуть достовірні дані - дамо знати", - пишуть колеги.

Причину смерті наразі не повідомляють. Відомо, що 6 квітня Ігор Мосесов написав на своїй сторінці у Facebook, що потрапив у лікарню через проблеми із серцем. Після цього колеги Ігоря оголосили про збір коштів на його лікування.

Нагадаємо, що в кінці грудня 2017 року помер син Ігоря Мосесова багаторічний ведучий радіо «Люкс FM» та «Радіо 24» Олег Мосесов, більш відомий під творчим псевдонімом Олег Середа.

Теги: 
Читайте також
Помер директор Будинку вчених у Львові (оновлено) Помер директор Будинку вчених у Львові (оновлено)
Роману Славітичу було 75 років.
"Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео) "Мені ніде людей ховати": поблизу Львова чоловік на місці садів влаштував приватне кладовище (відео)
Тепер порушнику може загрожувати штраф від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до шести місяців арешту.
Loading...
Load next