Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька

Поблизу Львова затримали чоловіка, який зарізав хресного батька
21-річний хрещений двічі ударив ножем 52-річного хресного, який помер на місці

Зарізав хресного батька: неподалік Львова під час розпивання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт.

Як повідомили у поліції, 21-річний похресник двічі ударив ножем у шию свого 52-річного хресного. Від отриманих травм поранений помер на місці.

Тіло у будинку виявив знайомий загиблого.

Правоохоронці затримали зловмисника. Йому загрожує від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу У Львові з вікна гуртожитку вистрибнула 17-річна студентка: нові деталі про загиблу
Після падіння з сьомого поверху з вікна гуртожитку від Техніко-економічного коледжу НУ "Львівська політехніка" 17-річна студентка отримала травми, які були несумісні з життям. Дівчина загинула на місці трагедії.
У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+) У Львові чоловік намагався спалити в квартирі тіло свого товариша (фото 18+)
У Львові на вулиці Драгоманова в одному із житлових будинків, що у Галицькому районі міста, трапилось жорстоке вбивство. Чоловік ножем та молотком забив до смерті свого товариша та намагався спалити його тіло у квартирі.
Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото) Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.
Loading...
Load next