У центрі Львова обвалися балкон: загинув чоловік

У центрі Львова обвалися балкон: загинув чоловік
На вул. Під Дубом, 2 обвалився балкон разом з чоловіком. Від отриманих травм він помер у лікарні. Наразі комунальники розслідують причини події

У Львові обвалився балкон з чоловіком. Подія трапилася на вул. Під Дубом, 2. Постраждалого госпіталізували у стані коми. Лікарі намагалися його врятувати, але він отримав травми несумісні з життям. Й о 4 ранку його серце зупинилося. Посадовці кажуть, що раніше мешканці вже зверталися до фахівців щодо стану цього балкону.

Наразі комунальники розслідують причини обвалу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.
День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео) День пам'яті жертв Голодомору: у Львові вшанували загиблих (відео)
За даними науково-демографічної експертизи, загальна кількість людських втрат від Голодомору становить 3 мільйони 941 тисячу осіб.
Loading...
Load next