У Львові патрульні врятували батьків із немовлям, які потрапили у ДТП (фото)

У Львові патрульні врятували батьків із немовлям, які потрапили у ДТП (фото)
Львівські патрульні надали допомогу людям, які потрапили в ДТП, поспішаючи на операцію з немовлям.

Сьогодні зранку, 14 квітня, патрульні отримали виклик від 29-річної жінки про те, що їхня сім'я потрапила в ДТП на об'їзній дорозі Львова. 

Вони прямували на операцію з їхньою 1-місячною дитиною у лікарню в смт Брюховичі. На дорозі було ускладнення в русі і всі їхали поволі. Раптом позаду них керманич не дотримався дистанції та безпечної швидкості і в'їхав у їхній автомобіль.

- Жінка була у розпачі, адже вони вже спізнилися на визначену годину, а добратися більше нічим. Патрульні негайно посадили жінку з донькою у службовий автомобіль і відвезли їх у медичний заклад. Після цього, патрульні повернулися на місце пригоди і оформили аварію, - повідомили у поліції.

 

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою
У Сколе водій легковика, 51-річний житель одного з сіл Стрийського району, загинув після лобового зіткнення з фурою.
На околиці Львова п’яний водій буса в’їхав у вантажівку На околиці Львова п’яний водій буса в’їхав у вантажівку
Пправоохоронці побачили, що винуватець ДТП ледве говорить й запропонували пройти перевірку драгером.
У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео) У Львові водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події (відео)
На вулиці Івана Чмоли водій вантажівки спричинив ДТП й втік з місця події. Зрештою його затримали. Перевірка драгером показала майже 3 проміле.
Loading...
Load next