У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР

У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 

Сихівський районний суд Львова вкотре визнав винним у нетверезому водінні 24-річного Івана Панаса та арештував львів’янина на 15 днів, а також позбавили прав на 10 років. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Історія рекордсмена з п'яного водіння, Івана Панаса, почалась у 2019 році, коли його зупиняли чотири рази у стані наркотичного сп'яніння. Ні штрафи, ні судові засідання не зупинили лихо-водія. Загалом він отримав 102 тис. грн штрафу, а у двох випадках його позбавляли прав на 10 років.

У 2020 році на нього склали вісім постанов за їзду у наркотичному сп'янінні на BMW та на мотоциклі Yamaha. За ці порушення його оштрафували на 204 тис. грн.

У 2021 році він продовжував кермувати, не сплачувати штрафи та іноді з'являтись на судових засіданнях.  Цього року, у серпні, Сихівський районний суд призначив 15 днів арешту  та конфіскував у нього автомобіль BMW 525. У вересні Іван Панас отримав черговий штраф на 51 тис. грн. та друге рішення про конфіскацію авто. 

За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео) Перший місяць дії нових штрафів: що думають львів'яни (відео)
Місяць дії нових штрафів минув. 17 березня Верховна Рада посилила відповідальність за порушення низки ПДР. Відтак, суми стягнень для керманичів зросли не на жарт.
110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП 110 тисяч гривень: львів’янин домігся відшкодування коштів після ДТП
25-річний львів’янин відсудив таку суму у водія, що втік після ДТП.
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
Loading...
Load next