У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво

У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво
Львівська Інспекція держархбудконтролю виявила незаконне будівництво на вулицях Смілій, 1а та Варшавській, 171. Зокрема осіб які є власниками ділянок притягнуть до відповідальності.

Міська інспекція провела перевірку у Львові й виявила два незаконні об'єкти, на яких ведеться самочинне будівництво. Про виявлені порушення повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Ми відкрили перевірку, за підсумками якої зрозуміли, що там відбуваються будівельні роботи без належних дозвільних документів. Йдеться про реконструкцію із добудовою приміщень. Замовником виступає Лагно Ганна Михайлівна", - зазначив начальник Інспекції ДАБК, Тарас Павлишин про будівництво на вулиці Смілій.

Зокрема, будівництво на вулиці Варшавській 171 відновили незаконно та без необхідних дозвільних документів. Через це Інспекція притягне до відповідальності фізичну особу, що є власником цієї ділянки.

"Станом на сьогодні будівельні роботи там відновили, і ми запустили перевірку. Але там право власності на землю оформлено на фізичну особу - Лагно Миколу. Було проведено перевірку, ми також притягнемо їх до відповідальності через відсутність необхідних дозвільних документів. Там будується багатоквартирний будинок на 4 поверхи. Нам важливо, щоб люди знали, що ці роботи самовільні і не купували там квартир", - додав Павлишин.

Зазначимо, що за посиланням ТУТ можна переглянути оновлений список львівських недобросовісних забудовників, які ведуть будівництво незаконно.
 

Читайте також
У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.
"Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео) "Живи, працюй, відпочивай": у Львові відкрили бронювання квартир у новому житловому комплексі (відео)
Компанія "LEV Development" офіційно відкрила старт бронювання квартир у новому інноваційному житловому просторі "Perfect Life".
Loading...
Load next