Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки

Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки
Директор "Стрийського лісгоспу", Ростислав Павлів, задекларував криптовалюти на 57 мільйонів. До того ж посадовця підозрюють у службовій недбалості, що призвело до збитків на 24 мільйонів гривень.

Ростислав Павлів, якого Державне бюро розслідувань підозрює у службовій недбалості, подав декларацію за 2020 рік. За традицією українських чиновників, дружина Павліва володіє надзвичайно великими статками, зокрема криптовалютою на 57 мільйонів гривень та понад 20 земельними ділянками й декількома автівками.

Про це відомо з декларації, яка була оприлюднена на сайті НАЗК.

Зокрема дружина, Наталія Павліва зберігає свої кошти у трьох видах криптовалют:

  • 983 біткоїни SV, що коштують близько 237 тисяч доларів;

  • 776 ефіріумів – 1,8 мільйона доларів;

  • 1409 латкоїнів – 372,4 тисячі доларів.

Також жінка є власницею двох розкішних автомобілів преміум класу - це Mercedes-Benz Class GLC 2017 року випуску та Mercedes-benz GLS-350 2020 року випуску. Однак, її чоловік, Ростислав Павлів є власником авто Ford Ranger 2019 року випуску.

Окрім цього, у жінки є також 17 земельних ділянок у Стрию, 7 ділянок у Львові, квартира у Бережанах, будинок у Стрию і ще одна квартира у Львові. Також Наталія Павлів є власницею розкішного триповерхового палацу на вул. Повстанській, 4, площею 754 м2 який незаконно збудували у 2009 році.

Будинок на вул. Повстанській 4, який належить Наталії Павлів

 

         Ростислав Павлів

Однак, згідно з задекларованими відомостями, Ростислав Павлів за минулий рік заробив менше мільйона гривень, однак його дружина заробила майже 3 мільйони гривень від продажу цінних паперів і корпоративних прав у ТзОВ "Фрідом фінанс Україна".

Нагадаємо, що криптовалюти не мають правового статусу в Україні. Через це кожен бажаючий може задекларувати будь-яку суму в біткоїнах, не приводячи ніяких доказів її фактичного існування. Це збільшує ризик фінансових зловживань.

Читайте також
На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото) На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото)
У Стрию із боржниками за воду вирішили боролись у доволі нестандартний спосіб - на білбордах вивісили адреси місця проживання місцевих мешканців та їхні суми боргу перед "Стрийводоканалом". Такі "дошки пошани" розмістили у різних районах міста.
Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.
Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу  – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео) Масові щеплення, ковід-сертифікати та новий штам вірусу – 2021 рік медики охрестили «Роком вакцинації» (відео)
Від «хвилі» до «хвилі» – додаткові ліжкомісця, регулярна зміна обмежень та обов’язкова вакцинація. Рік видався насиченим на «ковідні» новації. Торкнулися вони усіх сфер життєдіяльності львів’ян.
Loading...
Load next