На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото)

На Львівщині адреси боржників за воду оприлюднили на білбордах (фото)
У Стрию із боржниками за воду вирішили боролись у доволі нестандартний спосіб - на білбордах вивісили адреси місця проживання місцевих мешканців та їхні суми боргу перед "Стрийводоканалом". Такі "дошки пошани" розмістили у різних районах міста.

У Стрию на рекламних щитах оприлюднили адреси мешканців міста, які заборгували гроші за воду. Найменша сума боргу становить 4077 гривень, однак найбільша – понад 58 тисяч гривень. Білборди із боргами за воду розмістили у чотирьох районах міста, в такий оригінальний спосіб "Стрийводоканал" спонукає людей оплачувати свої рахунки та дає змогу побачити на якій вулиці проживають боржники та скільки вони заборгували установі.

На білбордах вказана не лише адреса неплатника, а й також сума, яку він винен. Список підписали саркастичною фразою: "Вами "пишається" громада міста"

Світлини білбордів оприлюднили на Facebook-сторінці Стрийської міської ради.

"Стрийводоканал" "бореться" з боржниками. На вулицях міста з'явилися нові білборди, - йдеться у повідомленні міськради.

Зокрема щоб потрапити на "дошку пошани" та у список боржників достатньо не сплатити за воду більше аніж 4 тисячі гривень. Адреси людей, які заборгували "Стрийводоканалу" менше, вирішили все ж таки не оприлюднювати.

Однак, у мережі Facebook містяни обурились такими діями "Стрийводоканалу" та своє невдоволення вони висловили у коментарях під постом Стрийської міської ради:

  • Оприлюднення бази даних...оввааа-пахне новою справою кримінальною для керовніків.
  • І скільки та з чиєї кишені такі вивіски ?Простіше та дієвіше в судовому порядку вимагати заборгованість.
  • До поки в країні не буде можливості заробити. Доти будуть боржники. Для заміни труб грошей немає, а на бігборди кошти є, що за махінації?
  • Замість проплатити за оренду білбордів, поміняйте труби, щоб вода, питтєва вода, по них потекла. А борги за ржавчину вимагайте згідно закону, на то і є суди.
  • Хто такий Громада?
  • До чого влада котиться... абсурд... позор...
Читайте також
Понад 2 мільярди боргу за газ завинили жителі Львівщини
У “Львівгаз збут” скаржаться на те, що споживачі заборгували установі вже понад 2,46 мільярди гривень. Так найбільшу несплату за газ мають мешканці Львівського, Стрийського та Дрогобицького районів.
Керівниця банку на Львівщині привласнила понад 7 мільйонів гривень
За шахрайство та незаконне привласнення коштів жінку зі Стрийщини засудили на 10 років в’язниці.
Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки Криптовалюти на 57 мільйонів: директор Стрийського лісгоспу задекларував мільйонні статки
Директор "Стрийського лісгоспу", Ростислав Павлів, задекларував криптовалюти на 57 мільйонів. До того ж посадовця підозрюють у службовій недбалості, що призвело до збитків на 24 мільйонів гривень.
Loading...
Load next