Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації

Деталі смерті 63-річного чоловіка, який помер у Львові на наступний день після вакцинації
15 квітня чоловіку зробили щеплення вакциною “AstraZeneca”/”Covishield” проти коронавірусу, однак вже 16 квітня чоловік помер внаслідок хвороб серця.

Смерть 63-річного чоловіка медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.

Зокрема, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький у своєму Телеграм-каналі повідомив, що ж все-таки призвело до раптової смерті чоловіка.

"За попередньою інформацією, згідно лікарського свідоцтва про смерть, у померлого була атеросклеротична хвороба серця, cтенозуючий кардіосклероз та гостра серцево-судинна недостатність", - зазначив Козицький.

 Нагадаємо, що чоловік помер після того, як отримав перше дозу вакцини від Covid-19 - “AstraZeneca”/”Covishield”.

Читайте також
У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік У Львові після вакцинації помер 63-річний чоловік
Чоловік помер після того, як отримав першу дозу вакцини від Covid-19. Смерть медики зареєстрували як несприятливу подію після вакцинації, адже після щеплення не минуло й 30 днів.
За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".
Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині
Львівська область отримала нову партію американської та корейського виробництва. Зокрема, вакцини "Pfizer" надійшло 1170 штук та "AstraZeneca" – 21 600 штук.
Loading...
Load next