За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину

За два дні вихідних у центрі вакцинації на "Арені Львів" вакцинували 1041 людину
Попередньо планували щепити близько тисячі осіб. Однак протягом двох вихідних днів у центрі вакцинації в приміщенні "Арени Львів" медикам вдалось вакцинувати 1041 мешканців Львівщини, які попередньо зареєструвались у додатку "Дія".

Протягом суботи та неділі, 29-30 травня, в першому в Україні центрі вакцинації населення, який облаштували у приміщенні "Арени Львів", 1041 мешканець Львівської області отримав щеплення від COVID-19. Про це написав голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

Центр вакцинації на Арені "Львів" працюватиме і на наступні вихідні, доїзд залишається безкоштовним. Окрім того, за наявності додаткової вакцини, розглянемо можливість розгортання таких Центрів і в інших районах міста. Про це проінформую додатково, - зазначив Козицький.

Зокрема зі слів Козицького стало відомо, що Львівщина є лідером за темпами вакцинації, оскільки станом на вечір 30 травня майже 78 тисяч мешканців області вакцинувались від COVID-19.

Записатися на щеплення можна, зареєструвавшись в додатку "Дія" або через офіційний портал МОЗ з вакцинації. Наразі щеплення у центрі вакцинації на "Арені Львів" проводиться вакциною CoronaVac (компанії Sinovac), 500 тисяч доз якої доставили в Україну 26 травня.

Нагадаємо, що у суботу, 29 травня, в Україні відкрились центри вакцинації у Києві, Львові та Одесі, пріоритет у них надавався людям похилого віку. У центрах вакцинації використовують китайську вакцину CoronaVac від Sinovac Biotech.

Читайте також
Від завтра центри вакцинації проти COVID-19 почнуть працювати в Києві, Львові та Одесі Від завтра центри вакцинації проти COVID-19 почнуть працювати в Києві, Львові та Одесі
У суботу, 29 травня, відкриються центри вакцинації у Києві, Львові та Одесі, пріоритет у них надаватиметься людям похилого віку.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
Loading...
Load next