На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод

На Львівщині продадуть на аукціоні ще один спиртзавод
14 травня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт», що розташоване в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області.

Завод складається з будівель та споруд загальною площею 12911,3 м², серед яких: адмінбудинки, зерносклади, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, майстерня, мазутно-насосна станція тощо. Наявне основне технологічне обладнання, а також необхідні комунікації.

Загальна площа земельних ділянок – 13,22 га.

Стартова ціна активу становить 27 721 553,99 грн, а прийом заявок на участь в онлайн-аукціоні триватиме до 13 травня 2021 року.

Приватизація Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» проходить в рамках демонополізації спиртової галузі, яка розпочалася в 2020 році.

Загалом на приватизацію держава виставить 41 МПД, що входять до держпідприємства «Укрспирт» та ще 37 заводів, що об'єднані в концерн «Укрспирт».

Читайте також
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн
Управління комунальної власності ЛМР продало приміщення магазину на пл. Святого Теодора, 4 за 3,2 млн грн. Новим власником приміщень стало ПП «Фірма Престиж Сервіс».
У Львові вперше продали компост через аукціон У Львові вперше продали компост через аукціон
Львівська компостувальна станція, на платформі Prozorro продала компост, а за вторговані кошти плануються купити кисень для лікарні, де лікують пацієнтів хворих на Сovid.
Loading...
Load next