Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн

Львівська міськрада продала приміщення магазину в центрі Львова за 3,2 млн грн
Управління комунальної власності ЛМР продало приміщення магазину на пл. Святого Теодора, 4 за 3,2 млн грн. Новим власником приміщень стало ПП «Фірма Престиж Сервіс».

Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 55,1 м2 виставили на продаж 31 березня зі стартовою ціною 3 млн грн. Нині тут розташований продуктовий магазин, що до середини 2022 року орендує приміщення в Львівської міської ради. Новий власник зобовязаний зберегти магазин у цьому приміщенні до закінчення оренди, пише Zaxid.net

Аукціон відбувався 20 квітня на сайті публічних продажів Pozorro. Sale. Участь у аукціоні взяли двоє покупців. Найвищу ціну запропонувало ПП «Фірма "Престиж Сервіс"». Остаточна цінова пропозиція компанії-переможця і іншого учасника аукціону ПП «Торгівельна компанія "Хорол-інвест ЛТД"» відрізнялася лише на 1 грн.

Приміщення продали ПП «Фірма "Престиж Сервіс"» за 3,2 млн грн, тобто, 59 тис. грн (2,1 тис. доларів США) за м2. Управління комунальної власності ЛМР повідомило компанії про намір підписати договір купівлі-продажу.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, директором та власником ПП «Фірма "Престиж Сервіс"» є львів'янин Ігор Цільник. Йому також належать компанії ТзОВ «Овація» та ПП «Альянс Сервіс». ТзОВ «Овація» володіє низкою магазинів із продажу алкогольних напоїв у Львові. Інша фірма Ігоря Цільника у 2018 році отримала дозвіл на реконструкцію закинутої будівлі на вул. Городоцькій, 286б під офісний центр.

Читайте також
Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео) Приватизація тюрем: що буде на місці колонії №48 у Львові (відео)
Зробити місто безпечнішим та покращити умови для в’язнів. Програма великої приватизації тюрем торкнеться і Львівської виправної колонії номер 48. Приміщення, площею у понад 11 гектарів, де колись перебували в’язні, хоч і пустує ще з 2018 року, та все ж тягне за собою чималі витрати з державного бюджету.
На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео) На Львівщині посадовця "Новояворівських електромереж" затримали на хабарі в 1 млн гривень (відео)
У Львівській області на хабарі у 1 мільйон гривень затримали керівника однієї з філій "Нафтогаз Тепло" - "Новояворівських електромереж". Хабарника "спіймали на гарячому" - одразу після передачі грошей.
У Львові IT-компанія купила територію колишньої виправної колонії (відео) У Львові IT-компанія купила територію колишньої виправної колонії (відео)
Ділянку у понад 10 га викупила провідна львівська IT-компанія. Стартова ціна була 132 млн грн, втім останній переможний лот вартував 400 млн грн.
Loading...
Load next