Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини

Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.

Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО від 15 квітня цього року, про запровадження санкцій проти 13 осіб та 95 компаній. Зокрема до цього списку увійшли також 18 компаній, які зареєстровані у Львівській області. 

Про це йдеться у відповідному указі "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", який був опублікований на сайті офіційного представництва Президента України.

Зокрема під санкції Ради національної безпеки та оборони, які ухвалив Зеленський, потрапили:

Зазначимо, що всі вищеперелічені компанії які потрапили під дію обмежувальних заходів зареєстровані у Львові та області. До того ж санкції запровадили на три роки, вони передбачають припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень Україною.

Нагадаємо, що на початку квітня РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.

Читайте також
За європейськими стандартами: компанія "Lev Development" забезпечить благоустрій на вулиці Орлика (відео) За європейськими стандартами: компанія "Lev Development" забезпечить благоустрій на вулиці Орлика (відео)
Компанія «Lev Development» - одна із перших, хто облаштовує благоустрій поблизу майбутнього ЖК ще до початку основних робіт.
День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео) День Збройних Сил Ураїни: у Львові вшанували загиблих воїнів (фото, відео)
Львів долучиться до телемоста за участю президента Володимира Зеленського.
Loading...
Load next