За європейськими стандартами: компанія "Lev Development" забезпечить благоустрій на вулиці Орлика (відео)

За європейськими стандартами: компанія "Lev Development" забезпечить благоустрій на вулиці Орлика (відео)
Компанія «Lev Development» - одна із перших, хто облаштовує благоустрій поблизу майбутнього ЖК ще до початку основних робіт.

Європейські стандарти на Львівщині. Компанія «Lev Development» - одна із перших, хто організовує благоустрій поблизу майбутнього житлового комплексу ще до початку основних робіт. В компанії кажуть: спочатку облаштовують дороги та зручний доїзд для майбутніх мешканців - а тоді старт будівництва нового проєкту Silent Park. 

Ми підводимо комунікації, всі під'їзди і огороджуємо території ще до, як починаємо основне будівництво. Багато хто зрозуміє, що компанії насправді не починають з цього роботу. Тобто в нас основні будови не розпочались, а дорога з бруківки при цьому чистова і красива фактично до кінця цього тижня буде зробленою, - повідомляє Андрій Іванчук, виконроб розробницької компанії «Lev Development».

На час будівництва, уся важка техніка буде рухатися саме цією бетонною дорогою. А по завершенню робіт тут також облаштують комфортний доїзд для мешканців. 

Компанія вирішила за свій рахунок зробити від бетонної дороги  до існуючого міського асфальту - це 4 200 кв м асфальту і ми також цього року хочемо їх зробити, - зазначив Андрій Іванчук, виконроб розробницької компанії «Lev Development».

Компанія Lev Development за 6 років роботи запустила 16 об’єктів нерухомості, з яких 5 - уже ввела в експлуатацію.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Найдовша вулиця в Україні (відео) Найдовша вулиця в Україні (відео)
Вул. Шевченка – єдина дорожня артерія в селищі. Нині усі її 14 км всіяні ямами та вибоїнами.
Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини Під дію санкцій РНБО потрапили 18 компаній з Львівщини
18 львівських компаній, а також юридичні особи які мають відношення до них потрапили під дію санкцій Ради національної безпеки та оборони. Зокрема їхні активи будуть заблоковані і компанії обмежать у торговельних операціях.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next