На Львівщині жінка напідпитку збрехала поліції про зґвалтування

На Львівщині жінка напідпитку збрехала поліції про зґвалтування
Жінку, яка п'яною написала неправдиву заяву у поліцію про зґвалтування, засудили на рік умовно. Зокрема Кам'янко-Бузький районний суд Львівської області визнав жительку Радехова винною в наданні неправдивих свідчень.

Жінка придумала, що ніби то у 2013 році її зґвалтували та вирішила написати заяву у поліцію на ймовірних за її словами гвалтівників. Однак, після цього мешканка Радехова у 2018 році хотіла змінити свої свідчення, але боялась правоохоронців, які погрожували їй ув'язненням, у випадку якщо вона це зробить.

Про брехню жінки у зґвалтування повідомляє Zaxid.net.

"У вироку суду, який оприлюднили 21 квітня 2021 року, вказано, що зґвалтування, за словами жінки, начебто трапилось ще у червні 2013 року у Радехові. Потерпіла заявила, що троє хлопців, застосовуючи фізичну силу, поклали її на собачу будку та зґвалтували. У вироку суду не вказано вік потерпілої", - йдеться у повідомленні видання.

Згодом виявилось, що факту зґвалтування не було, а навіть навпаки - вона добровільно вступила у статеві стосунки із чоловіками. Через це ніби то гвалтівники цієї жінки вимагають у держави моральної компенсації у розмірі 300 та 350 тисяч відшкодування.

Проте, Кам'янко-Бузький суд, дослідив матеріали справи та визнала жінку винною в наданні неправдивих свідчень та у відвертій брехні про зґвалтування. Однак, на засіданні суду жінка визнала те, що вона збрехала й попросила аби її жорстоко не карали. Районний суд  призначив спершу їй 3 роки за ґратами, проте згодом переглянув своє рішення й призначив жінці рік іспитового терміну.

Читайте також
На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото) На Львівщині відкрили тимчасовий міст, який обвалився навесні (фото)
Міст був збудований ще у 1960 році і від того часу жодного разу його не ремонтували. Останні 5 років дорожня споруда перебувала у передаварійному стані.
У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео) У Львові п'яний водій вилетів на тротуар і збив жінку з дитячим візочком (відео)
У центрі Львова нетверезий водій збив жінку з дитиною у візочку. “Драгер” показав у водія 3,24 проміле алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує допустиму норму.
Loading...
Load next