Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)

Знайшли підозрілу сумку: у аеропорту Львові евакуйовують людей через загрозу вибуху (фото)
У Міжнародному аеропорті "Львів" пасажири виявили невідому сумку. Працівники летовища вважають, що у ній може бути вибухівка.

У Львівському аеропорту виявили підозрілу сумку в якій ймовірно може бути вибухівка. На місце події одразу виїхали поліцейські та вибухотехніки. Повідомлення про невідому сумку правоохоронці отримали о 9:25, повідомляє Суспільне.

Наразі в термінал летовища нікого не впускають, а пасажирів та працівників евакуйовують. Окрім цього поліцейські обстежують приміщення аеропорту та прилеглу територію.

На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські, - повідомила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

Зокрема, за повідомленням Varta1, станом на 10:00 очевидці повідомили, що є підтвердження про вибухівку в сумці.

 

Читайте також
Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео) Замінування аеропорту у Львові: підозрілу сумку, яка могла вибухнути виявили в залі очікування (відео)
Вибухівки всередині підозрілої сумки не було, радіоактивне випромінювання видавав ноутбук. Раніше схожих випадків на території летовища не траплялося.
Через вибух гранати на Львівщині загинув 47-річний чоловік
Внаслідок вибуху гранати у Львівській області загинув 47-річний чоловік. Вибух трапився на подвір'ї загиблого.
Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото) Поліція знешкодила підозрілу сумку, знайдену у львівському аеропорту (фото)
У львівському аеропорту знешкодили сумку, в якій могла бути вибухівка. Проте, виявилось, що у ній був ноутбук.
Loading...
Load next