Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року

Садовий розповів, які вулиці Львова планують відремонтувати цього року
Наразі для Львова цього року пріоритетним є завершення ремонтних робіт на тих вулицях, які почали ремонтувати ще минулого року. Однак, за наявності фінансування планують також розпочати роботи на вулицях Грінченка та Мазепи, що у Шевченківському районі міста.

Також Андрій Садовий вважає, що вулиця Бандери повинна стати найкращою у місті, адже вона є однією з головних транспортних артерій Львова, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

"Тут ми повинні поєднати і дорогу, і трамвай, і пішохідну частину, і велоінфраструктуру. Ми маємо план до вересня завершити основний об‘єм робіт. Наразі все йде за графіком. Цей район отримає нове дихання, враховуючи такі великі інвестиції від громади Львова", - зазначив Садовий.
 

Щодо інших вулиць Львова, то наразі планують також закінчити ремонтні роботи на вул. Хмельницького, Пилипа Орлика та Шевченка. Зокрема після Великодніх свят розпочнеться ремонт тієї частини дороги, яка наразі залишилась не відремонтованою, щоб до кінця року завершити роботи.

"Звичайно, маємо амбітні плани взятись за вул. Грінченка та Мазепи, але це все буде залежати від наявності коштів. Думаю, що на початок червня будемо розуміти, яка ситуація з фінансами, бо держава цього року вилучає з бюджету міста 751 млн грн", - розповів міський голова.

Такі дії українського уряду Садовий назвав крадіжкою й заявив, що він буде боротись за те аби фінансовий баланс був збережений аби амбітні плани Львова були реалізовані вже до кінця цього року.

Читайте також
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео) У Львові реконструкція другої частини вулиці Пекарської затримується (відео)
До початку вересня у Львові мали б завершити ремонт і відкрити для проїзду другу частину вулиці Пекарської. Та все пішло не за планом.
Loading...
Load next