Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)

Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.

У Львові триває масштабна реконструкція вулиці Степана Бандери, протяжністю 1 кілометр. Ремонтні роботи зосереджені одразу на кількох ділянках. Так, на перехресті вулиць Степана Бандери та Антоновича відбувається монтаж трамвайних плит. А на перетині із вулицею Героїв УПА добігають кінця роботи з влаштування колектора.  

На сьогоднішній день практично закінчені всі роботи по облаштуванню колектора, це основна найважча робота була на нашому об'єкті це колектор, водопровід замінений, замінені всі інженерні мережі, змонтовано зовнішнє освітлення на ділянці дороги яка вже відкрита в рух, - повідомив головний інженер компанії-підрядника Олександр Добоні.

Нині для проїзду приватного автомобільного транспорту відкрили перехрестя вулиць Степана Бандери-Федьковича-Шептицьких. Зараз тут встановлюють контактну мережу для проїзду тролейбусів №32 та 22. Вони почнуть курсувати вже від суботи. Також капітальна реконструкція Бандери передбачає оновлення трамвайної колії, яка виходить на Городоцьку. Тож найближчим часом найдовшу вулицю закриють для руху транспорту.

Що стосується тролейбусів об'їзна буде тут, по цій ділянці, громадський транспорт буде задіяна тут ділянка і буде задіяна ділянка по Антоновича, тобто є незручності, будуть частково незручності по цій ділянці, тому ми хочемо час який буде закрита ця вулиця, саме Городоцька, мінімізувати, - розповів директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

Повністю завершити реконструкцію вулиці Степана Бандери планують до кінця цього року. Загальна вартість робіт – майже 210 мільйонів гривень.

Концепт вулиці – вулиця для всіх: і для пішоходів, і для велосипедистів, і для автомобілістів і для громадського транспорту. + Основне покриття, дорожнє покриття це бруківка, бруківку ви бачите, вона вже в нас під ногами. Велодоріжки будуть асфальтовані, лоти будуть з бруківки паркувальні, паркувальних лотів буде 75, - додав Микола Власюк.

Зараз місто розпочинає активну роботу з проектування доріг, які ремонтуватимуть наступного року.

Маємо таке оптимістичне бажання братися за Суботівську, це з'єднання між Рясне і Левандівкою, ну і звичайно Грінченка, Мазепи, і плюс хочемо до кінця року вийти на максимум по проекту по вулиці Замарстинівській, - заявив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Водночас цьогоріч окрім Городоцької жодних вулиць перекривати вже не планують.

 

Читайте також
Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео) Реорганізація руху: у Львові на вулиці Винниченка утворилося 10-метрове провалля (відео)
Старий каналізаційний колектор давно потребував ремонту, а нещодавні буревії його фактично "добили". Вулицю Винниченка відкриють для проїзду не раніше ніж через 3 тижні.
У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух У Львові перекриють перехрестя Хмельницького – Липинського: громадський транспорт змінить рух
На час ремонтних робіт відбудуться зміни у русі 7 маршрутів громадського транспорту.
У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео) У Львові перекриють перехрестя вулиць Бандери та Городоцької (відео)
Ремонт доріг триває у Львові: в межах капітальної реконструкції вулиці Степана Бандери для проїзду транспорту закриють Городоцьку. Це станеться вже наступного четверга, аби уникнути транспортного колапсу мерія закликає водіїв ознайомитися із новою схемою об’їзду.
Loading...
Load next