У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)

У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.

Грошова компенсація за цілодобовий ремонт. Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулиць Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Зважаючи на потенційні незручності мешканці сусідніх будинків отримають грошову компенсацію.

Часто у Львові чути такі думки, а чому дороги не ремонтуються ночами, тому що ночами люди відпочивають і люди зразу телефонують в поліцію. Тут ми зразу хочемо відпрацювати модель тестову і зараз район спільно з департаментом ми чітко дослідити кількість тих помешкань, які будуть мати залежність від того шуму, - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сума компенсації поки невідома. Зараз на ділянці триває заміна трамвайної колії та відповідних комунікацій. Фахівці припускають, за умови цілодобової роботи майстрів та сприятливих погодних умов, ремонт перехрестя вдасться завершити швидше – до 15 листопада.

Ми максимально на цьому тижні хочемо зробити моноліт, саме то яке дає можливість застивати бетону, тому заморозки наступного тижня не мали б нас лякати, тому що ці роботи ґрунтові саме по бетону хочемо зробити на цьому тижні і вже наступний тиждень будуть монтуватися самі стрілки і там вже такого страху немає, - зауважив в. о. директора ЛКП "Львівелектротранс" Володимир Ковалів. 

Нагадаємо, на час ремонтних робіт транспорт оминає закриту ділянку в напрямку до центру міста вулицями Тобілевича та Федьковича. А в напрямку до Залізничного вокзалу - вулицею Короткою. Також у мерії збільшили кількість маршруток та автобусів.

Також були внесені певні зміни в рух громадського транспорту, зокрема трамвайні маршрути 1, 6 і 4 є закорочені до церкви Анни, натомість є забезпечений рух шатл-басу, який довозить мешканців власне від церкви Анни до Залізничного вокзалу, - розповів начальник управління транспорту Львівської міськради Орест Олеськів.

Наступним для проїзду транспорту відкриють перехрестя із вулицею Антоновича. А повністю завершити реконструкцію вулиці Степана Бандери, протяжністю в 1 кілометр планують до кінця цього року.  

 

Читайте також
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео) Реконструкція вулиці Бандери у Львові: ремонтні роботи планують закінчити до кінця року (відео)
Для проїзду приватного автотранспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича. Тролейбуси цією ділянкою курсуватимуть від суботи.
Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео) Ремонт вулиці Мазепи у Львові: мешканці скаржаться на жахливий стан дороги (відео)
Мешканці будинку на вулиці Мазепи, 23 скаржаться на повну відсутність благоустрою прибудинкової території. Неодноразові звернення до влади нічого не дали.
Loading...
Load next