Однорічний мільйонер: син Козловського став власником медичного центру у Львові

Однорічний мільйонер: син Козловського став власником медичного центру у Львові
Наймолодший син депутата Львівської обласної ради від партії "ЄС" Григорія Козловського, Ярема став власником приватного медичного центру на вул. Якова Рапопорта, 6 у Львові. Дитині лише через півтора тижня виповниться один рік.

Про це повідомило видання "Наші гроші. Львів" з посиланням на державний реєстр речових прав на нерухоме майно.

Львівський олігарх та депутат Григорій Козловський, оформив право власності на приватний медичний центр, що будується в місті, на свого 11-місячного сина Ярему. Зокрема у відповідному документі зазначено, що будинок площею приблизно 4,2 тисячі м². Також згідно з витягом 9 квітня цього року Ярема Козловський отримав право власності на медичний центр на підставі договору дарування. 

Зазначимо. що однорічний син Козловського є п’ятою, наймолодшою дитиною народженою в шлюбі зі співачкою Юлією Козловською. 

Будівля на вулиці Рапопорта 6, власником якої тепер є однорічний Ярема, − це майбутній приватний медичний центр з пологовим будинком, який зводить ТОВ "Лемберг Медікал Центр". Зазначимо, що власницею компанії є мати однорічної дитини Юлія Козловська, а очолює фірму батько Яреми - Григорій Козловський.

Будівництво медичного центру станом на кінець 2020 року

Однак, згодом виявилось, що Ярема Козловський вже не вперше стає власником нерухомості. У  лютому 2021 року на нього записали квартиру і два паркомісця на вулиці Личаківській, 37 – це житловий комплекс Avalon 37. Зокрема в цей же ж день однорічний хлопець отримав у власність два приміщення гостьових будинків-елінгів у Винниках загальною площею майже 300 м², адреса яких збігається з "Академією футболу", яка належить Григорію Козловському.

До того ж 18 лютого Яремі подарували ще чотири квартири на вулиці Липинського, 29г в житловому комплексі Avalon Time. Однак і це ще не все – в цей день хлопець в подарунок отримав також і  будинок в Східниці з басейном площею 249 м².

Читайте також
Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей Футболіст Зінченко оплатив приїзд німецького хірурга у Львів для лікування дітей
Гравець збірної України Олександр Зінченко відзначився черговим гідним вчинком. З призових на Євро-2020 футболіст оплатив тиждень роботи німецького фахівця, який оперуватиме дітей із вадами.
Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото) Економічний булінг: у Львові батьки викрили схему розкрадання коштів у дитсадку (фото)
В одному із садків Львова розгорівся скандал через добровільні внески. Батьки звернулися до влади, аби звергнути увагу на проблему.
Loading...
Load next