В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки

В гаражі у Львові правоохоронці виявили 2000 пляшок підробленої горілки
Прикордонники Львівщини в одному із львівських гаражних кооперативів виявили партію контрафактного алкоголю - 2000 пляшок горілки та ще тисячу літрів спирту.

Підроблений алкоголь зловмисники переливали у пляшки з під горілки відомих брендів, з акцизними марками, які мали ознаки підробки. Зокрема у середу, 28 квітня, в одному з гаражних кооперативів Львова правоохоронцям вдалось виявити масштабну партію підробленого алкоголю.

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

"Понад 2300 літрів рідини з характерним запахом спирту, переховували у одному з гаражних кооперативів Львова. Ще майже тонна "алкогольної продукції" містилася в 10-літрових упаковках типу "bag-in-box" без жодних маркувань", - йдеться у повідомленні митної служби.

Однак, наразі пресслужби Держприкордонслужби та прокуратури не повідомляють де саме розташований гараж в якому знайшли підроблений алкоголь, адже ще досі триває слідство над зловмисниками, які займались контрафактною діяльністю.

Товар у зловмисників правоохоронці вилучили й наразі встановлюють осіб які були причетними до фальсифікації алкогольної продукції.

Читайте також
На Львівщині митники виявили 1300 пачок контрабандних сигарет
На кордоні із Польщею прикордонники Львівського загону зупинили три мікроавтобуси. Зі сховків у авто митники дістали понад 1300 пачок сигарет різних торгових марок.
У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото) У Львові п'яний чоловік протаранив три автівки та помочився на авто поліцейських (фото)
П'яний 40-річний водій Porsche Cayenne, втікаючи від поліцейських розбив три автівки, після того, як порушника вдалось наздогнати він вирішив помочитись на поліцейське авто.
Loading...
Load next