На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)

На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".

На Буковині прикордонники в пункті пропуску "Порубне", що на кордоні з Румунією "спіймали" 23-річного місцевого мешканця, який замаскував контрабандні сигарети заварним кремом, повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Кмітливий українець віз до Румунії гостинець – на вигляд звичайний торт "Наполеон", але виявилося, що "кулінарний шедевр" був приготований не за класичним рецептом. Головною сировиною для виготовлення кондитерського виробу були сигарети", - йдеться у повідомленні.

У прикордонній службі зазначають, що виявити контрабанду вдалось лише після перевірки за допомогою сканерів, адже "торт" насправді виглядав доволі правдоподібно. Зокрема у 23-річного контрабандиста окрім 79 пачок сигарет, вдалось також вилучити ще суміш для кальяну та 40 стіків для електронних сигарет, які він заховав у сумці для перенесення оргтехніки.

Товари прикордонники оцінили на суму  у понад 11 тисяч гривень та вилучили у контрабандиста.

 

Читайте також
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото) На Волині контрабандисти гелікоптером переправляли сигарети через кордон (фото)
Правоохоронців СБУ викрили міжрегіональних контрабандистів, які незаконно переправляли гелікоптером сигарети на загальну суму до 30 тисяч доларів щодня.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
Loading...
Load next