До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта

До Львова прилетів перший рейс Lufthansa з Франкфурта
Сьогодні у Міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького зустріли новий регулярний рейс Lufthansa за маршрутом Франкфурт-Львів. Ним прилетіло 79 пасажирів.

Сьогодні, 30 квітня на території Львівського міжнародного аеропорту імені Данила Галицького приземлився перший рейс із німецького міста Франкфурт.  Ним прилетіло 79 пасажирів. Відтак, заповненість боту літака склала майже 100%.

Наразі компанія здійснюватиме 3 польоти на тиждень, хоча вже із червня планує збільшити кількість до десяти. Зокрема рейси виконуватимуться спочатку по середах, п’ятницях та неділях, а з 1 червня кількість рейсів збільшиться до 6 на тиждень - по понеділках, вівторках, середах, четвергах, п'ятницях, неділях.

Ціна квитків наразі стартує від 100 євро в одну сторону.

"Раніше ця авіакомпанія літала до Мюнхена, а зараз вирішила змінити його на Франкфурт. Зазначу, що сьогодні на першому рейсі є 100% завантаженість літака на приліт (79 з 80 місць). Це дуже гарний знак. На відліт заплановано трохи менше пасажирів, але це все одно дуже гарний початок", - розповіла генеральний директор львівського аеропорту,  Тетяна Романовська.

Окрім цього, Ryanair відкриє новий авіарейс зі Львова на Кіпр. Полетіти у місто Пафос можна уже з липня, вартість квитків стартує від 29 євро.

Читайте також
Рейс Франкфурт-Львів: переваги нового авіамаршруту (відео) Рейс Франкфурт-Львів: переваги нового авіамаршруту (відео)
Учора у Львівському аеропорті водяною аркою привітали новий регулярний рейс до Франкфурта від німецької компанії Lufthansa.
У Львові літак здійснив успішну аварійну посадку (фото) У Львові літак здійснив успішну аварійну посадку (фото)
У Львові в суботу, 4 вересня, літак авіакомпанії Wizz Air Airbus A320 рейсом з Кіпру здійснив екстрену посадку.
Від Верони до Барселони: які рeйси вiдкриють y Львiвськoмy aeрoпoртy Від Верони до Барселони: які рeйси вiдкриють y Львiвськoмy aeрoпoртy
У Міжнародному аеропорту «Львів» найближчим часом планують відновити ряд рейсів та відкрити нові.
Loading...
Load next